Albisteak


Layout
{ "7048de79-530b-48e5-9bf8-3a4e79304fb8": { "@layout": "15b6844e-0ad0-43c9-9d49-9ad872709ff3", "@type": "text", "block": "41723635-c008-4aa7-b26f-0e554097448a" }, "f1471bc7-08ef-4bd8-a128-172dfb03fba9": { "headlineTag": "h2", "showDescription": false, "@type": "listing", "block": "f1471bc7-08ef-4bd8-a128-172dfb03fba9", "effectiveDate": true, "header": "Albisteak", "headerTag": "h1", "howManyColumns": 3, "imageSide": "up", "query": [], "querystring": { "b_size": "12", "query": [ { "i": "portal_type", "o": "plone.app.querystring.operation.selection.any", "v": [ "News Item" ] }, { "i": "review_state", "o": "plone.app.querystring.operation.selection.any", "v": [ "published" ] } ], "sort_on": "effective", "sort_order": "descending", "sort_order_boolean": true }, "titleTag": "h2", "variation": "advanced" } }
{ "items": [ "f1471bc7-08ef-4bd8-a128-172dfb03fba9", "7048de79-530b-48e5-9bf8-3a4e79304fb8" ] }
{ "7048de79-530b-48e5-9bf8-3a4e79304fb8": { "@layout": "15b6844e-0ad0-43c9-9d49-9ad872709ff3", "@type": "text", "block": "41723635-c008-4aa7-b26f-0e554097448a" }, "f1471bc7-08ef-4bd8-a128-172dfb03fba9": { "headlineTag": "h2", "showDescription": false, "@type": "listing", "block": "f1471bc7-08ef-4bd8-a128-172dfb03fba9", "effectiveDate": true, "header": "Albisteak", "headerTag": "h1", "howManyColumns": 3, "imageSide": "up", "query": [], "querystring": { "b_size": "12", "query": [ { "i": "portal_type", "o": "plone.app.querystring.operation.selection.any", "v": [ "News Item" ] }, { "i": "review_state", "o": "plone.app.querystring.operation.selection.any", "v": [ "published" ] } ], "sort_on": "effective", "sort_order": "descending", "sort_order_boolean": true }, "titleTag": "h2", "variation": "advanced" } }
{ "items": [ "f1471bc7-08ef-4bd8-a128-172dfb03fba9", "7048de79-530b-48e5-9bf8-3a4e79304fb8" ] }
Ezarpenak
albisteak
Kategorizazioa
Edukiak
Tripontziak ekimen gastronomikoaren bosgarren edizioa martxan da Debabarrenean Tripontziak ekimen gastronomikoaren bosgarren edizioa martxan da Debabarrenean

Azaroaren 9tik 25era bitartean, Debabarreneko Klub Gastronomikoko kide diren eskualdeko bederatzi jatetxek kalitate handiko menu bereziak eskainiko dituzte 28 eurotan. Ekimenaren helburu dira garaian garaiko eta bertako produktuen kontsumoa sustatzea eta Debabarreneko establezimenduak zein ekoizleak ezagutzera ematea.

Deban urteroko "Soro Feria" ospatuko da urtarrilaren 5ean Deban urteroko "Soro Feria" ospatuko da urtarrilaren 5ean

Datorren larunbatean, urtarrilaren 5ean, Deban Urte Berriko Feria egingo da. Goizeko 09:00etarako herriko plazak baserriko produktuz beteko zaizkigu, eta kioskoan ganadu erakusketa egongo da. Goiz osoan zehar herriko musika talde eta dantzariek girotuko dute herria.

Urte Berriko 43. Idi Probak Urte Berriko 43. Idi Probak

14 izango dira 2019ko idi probatan lehiatuko diren idi pareak. Urtero bezalaxe, Euskal Jolas pilotalekuko probalekuan izango dira norgehiagokak. Atzo hasi ziren eta hilaren 7ra bitarte, lau saio izango dira.

Badator II. Sorginetxe Big Wave Erronka! Badator II. Sorginetxe Big Wave Erronka!

Euskal Herriko Surf Federazioak bigarrenez antolatu du Euskal Herriko olatu erraldoien txapelketa, eta aurten ere Deban egingo da. Egun bakarreko txapelketa, urtarrilaren 12tik martxoaren 31 bitartean izan daiteke; itsasaldien arabera.

Eneko Aizpurua, XIII. Tene Mujika Sariaren irabazlea Eneko Aizpurua, XIII. Tene Mujika Sariaren irabazlea

Bidasoan gora egindako bidaia baten kontakizunari esker irabazi du Eneko Aizpurua lazkaotarrak aurtengo Tene Mujika Beka. Debako Udalak eta Elkar argitaletxeak hamahirugarrenez antolatu dute Euskal Herriko historia hurbilaz idazteko ez fikziozko proiektuak saritzen dituen beka.