Tradizio bizia: Euskal sukaldaritza - baserritik mahaira

Debabarreneko esperientzia turistikoen programa
  • Noiz 2013/08/03 11:30-15:30 (Etc/GMT-2 / UTC200)
  • Non Krabelin hotel-jatetxea (Arrate - Eibar)
  • Kontaktu izena Geobidaiak S.L. Travel Agency
  • Kontaktu telefonoa (0034) 945 01 09 49 / 652 71 42 90
  • Webgunea Webgunea ikusi
  • Hitzordua egutegira gehitu iCal

Euskal sukaldaritzaren sekretuak ezagutuko dituzu Jon Ander Odriozola Eibarko Krabelin Hotel-Jatetxeko sukaldariaren eskutik. Berarekin euskal baserri bat bisitatuko duzu, Eibarko Gisasola baserria. Bertan Aitor Gisasola baserritarrarekin jasoko dituzue gero Krabelin jatetxeko sukaldean prestatu eta ondoren jango duzuen menua osatzeko beharrezkoa dituzuen produktuak: behiak jetzi, oiloek jarritako arrautzak bildu eta baratzeko produktu natural eta freskoak.

  • Baratzeko sorpresa, aperitiborako
  • Barazki-kremaren gainean jarritako Gisasola porruen pudding-a.
  • Legatza bere saltsan, estilo tradizionalean.
  • Euskaltxerri txitxi-burruntzia eta Gisasolako barazkitxoak.
  • Gisasolako esnea eta baserriko sagarrekin egindako sagar-tarta

Elkartze gunea: Krabelin Hotela. Arrate auzoa, 6. Eibar.

Prezioa: Nagusiak 58,00 €; 12 urtetik beherakoak 12,00 €

Plaza mugatuak: 12

 

Euskal sukaldaritzaren sekretuak ezagutuko dituzu Jon Ander Odriozola Eibarko Krabelin Hotel-Jatetxeko sukaldariaren eskutik. Berarekin euskal baserri bat bisitatuko duzu, Eibarko Gisasola baserria. Bertan Aitor Gisasola baserritarrarekin jasoko dituzue gero Krabelin jatetxeko sukaldean prestatu eta ondoren jango duzuen menua osatzeko beharrezkoa dituzuen produktuak: behiak jetzi, oiloek jarritako arrautzak bildu eta baratzeko produktu natural eta freskoak.

  • Baratzeko sorpresa, aperitiborako
  • Barazki-kremaren gainean jarritako Gisasola porruen pudding-a.
  • Legatza bere saltsan, estilo tradizionalean.
  • Euskaltxerri txitxi-burruntzia eta Gisasolako barazkitxoak.
  • Gisasolako esnea eta baserriko sagarrekin egindako sagar-tarta

Elkartze gunea: Krabelin Hotela. Arrate auzoa, 6. Eibar.

Prezioa: Nagusiak 58,00 €; 12 urtetik beherakoak 12,00 €

Plaza mugatuak: 12

Euskal sukaldaritzaren sekretuak ezagutuko dituzu Jon Ander Odriozola Eibarko Krabelin Hotel-Jatetxeko sukaldariaren eskutik. Berarekin euskal baserri bat bisitatuko duzu, Eibarko Gisasola baserria. Bertan Aitor Gisasola baserritarrarekin jasoko dituzue gero Krabelin jatetxeko sukaldean prestatu eta ondoren jango duzuen menua osatzeko beharrezkoa dituzuen produktuak: behiak jetzi, oiloek jarritako arrautzak bildu eta baratzeko produktu natural eta freskoak.

  • Baratzeko sorpresa, aperitiborako
  • Barazki-kremaren gainean jarritako Gisasola porruen pudding-a.
  • Legatza bere saltsan, estilo tradizionalean.
  • Euskaltxerri txitxi-burruntzia eta Gisasolako barazkitxoak.
  • Gisasolako esnea eta baserriko sagarrekin egindako sagar-tarta

Elkartze gunea: Krabelin Hotela. Arrate auzoa, 6. Eibar.

Prezioa: Nagusiak 58,00 €; 12 urtetik beherakoak 12,00 €

Plaza mugatuak: 12