Janari-soberakinak aprobetxatzeko sukaldaritza jasangarriko tailerra DebanMartxoaren 3tik apirilaren 9ra, astelehen eta asteazkenetan, Ozio-bide elkartean egingo da tailerra, euskaraz eta doan. Izen-ematea otsailaren 3tik 14ra egongo da zabalik, Debako Turismo bulegoan edo 943 19 24 52 telefonora deituz. https://www.deba.eus/api/eu/aktualitatea/albisteak/janari-soberakinak-aprobetxatzeko-sukaldaritza-jasangarriko-tailerra-debanhttps://www.deba.eus/api/eu/aktualitatea/albisteak/janari-soberakinak-aprobetxatzeko-sukaldaritza-jasangarriko-tailerra-deban/@@download/image/KARTELA.png
Martxoaren 3tik apirilaren 9ra, astelehen eta asteazkenetan, Ozio-bide elkartean egingo da tailerra, euskaraz eta doan. Izen-ematea otsailaren 3tik 14ra egongo da zabalik, Debako Turismo bulegoan edo 943 19 24 52 telefonora deituz.